Maison Marie Spa - Maison de Vacances


Activiteiten in de omgeving

Winter of zomer... in Spa valt er altijd wat te beleven. Een kleine greep uit de mogelijkheden.

Mountainbiking
Mountainbiking
De ATB-routes zijn goed bewegwijzerd en in Spa is er ruimschoots de mogelijkheid om een mountainbike te huren. Wie wil, kan zich laten begeleiden door een professionele gids. Hij brengt u naar de mooiste plekjes van de Belgische Ardennen die u anders nooit zou vinden.
Thermen van Spa
Maak uw weekend in de Hoge Venen compleet met een bezoek aan de Thermen van Spa. Het complex torent hoog boven de stad uit en geeft een mooi uitzicht over Spa en zijn omgeving. Stap binnen in het waterparadijs waar traditie en modernisme hand in hand gaan. Ontdek er meer dan 800 vierkante meter binnen- en buitenzwembaden, hamams, traditionele of naturistensauna's en verfrissende douches. In het immense complex vindt u ook een Vorm- en Relaxruimte.
Thermen van Spa
Rommelmarkt
Rommelmarkt
Elke zondagmorgen tot 14.00 uur is er rommelmarkt in het Parc de sept Heures.
Golf
In de buurt van Spa zijn verscheidene golfterreinen. Golf du Haras in Verviers maakt golf toegankelijk voor iedereen op een parcours met negen holes, dat zich uitstrekt over een terrein van 1600 meter lang.
Golf
Skydive Center Spa
Skydive Center Spa
Voel uw hart kloppen in je keel, ver boven de grond. Nog één keer diep ademhalen en dan… springen. Skydive Center Spa geeft u de kans om te parachutespringen in een veilige omgeving. Er zijn mogelijkheden voor beginners en voor gevorderden.
Wandelen
De wandelmogelijkheden in Spa en omgeving zijn haast onbeperkt. Breng een beker mee en proef onderweg het water van de verschillende bronnen. Ook het prachtige natuurreservaat van de Hoge Venen is het gedroomde parcours voor elke fervente wandelaar.
Wandelen
Tochten met ezel / paard / span
Tochten met ezel / paard / span
Het is vast en zeker één van de origineelste cadeaus die uw kinderen ooit zullen krijgen. Laat de avonturier in uzelf los en maak u klaar voor een ezeltocht door de Hoge Venen. Knapzak op de ezel, klim erop en vertrek voor een heerlijke tocht door deze prachtige streek in de Belgische Ardennen.